Alla föreningen aktiviteter

Vi kommer att utveckla vår verksamhet, men just för tillfället är vi i flyttartagen, så kalendern är lite tunn på aktivitetsfronten. Håll utkik efter nya aktiviteter på vår sida, då vi fyller på kalendern så fort vi har något nytt planerat. Kom gärna med förslag på vad ni skulle vilja göra i vår verksamhet. Vår förhoppning är att det ska pågå aktiviteter i huset varje dag. Kanske vill du hålla i en grupp som håller på med något hantverk, en målerikurs, skrivande, eller kanske fri dans? Bara fantasin sätter gränser  :) Hör gärna av dig via vårt kontaktformulär om du har en idé/förslag på en aktivitet.


Kalender

 

Maj

Lördag 11/5, kl: 12 - 16     Öppet Hus! Kom gärna förbi och hälsa på. Vi visar upp vår nya lokal och medans du passar på  att ta en fika i caféet så berättar vi lite om våra ambitioner för framtiden. Kanske har du en egen idé som du vill diskutera med oss :) 

OBS! P.g.a flyttsvårigheter så måste vi tyvärr flytta datumet för vårt öppna hus. Nytt datum är lördagen den 25/5 i samband med vår planerade loppis. Ni är jättevälkomna då istället :)

 

Lördag 25/5, kl: 15 - 18       Teater Thalia's Loppiscafé! Lagom till Morsdag så anordnar vi en liten loppis i lokalen. Passa på att komma förbi och fynda, eller ta med mamma på en tidig fika i caféet :) I samband med loppiscaféet passar vi på att visa upp lokalen för alla som är nyfikna på vad vi vill göra i framtiden. Kom gärna med egna idéer :) Välkomna!

 

 Oktober

Lördag 19/10, kl: 18        PREMIÄR! Först föds man ju. Föreställningen spelas på Kulturmagasinet i Sundsvall.

Söndag 20/10, kl: 18        Föreställning. Först föds man ju. Föreställningen spelas på Kulturmagasinet i Sundsvall.

Måndag 28/10, kl: 19       Föreställning. Först föds man ju. Föreställningen spelas på Söråkers Folkets Hus.

Tisdag 29/10, kl: 19         Föreställning. Först föds man ju. Föreställningen spelas på Söråkers Folkets Hus.


 December

Fredag 13/12, kl: 18        Luciafirande med Teater Thalia Vi kör allsång och fikabuffé i vårt lilla teaterhus (Köpmangatan 41)

Lördag 14/12, kl: 12-16   Loppis! Kom och fynda julklappar i vårt lilla teaterhus (Köpmangatan 41)

Söndag 15/12, kl: 12-16   Loppis! Kom och fynda julklappar i vårt lilla teaterhus (Köpmangatan 41)